Adatvédelem

A Primafex Food Kft. számára kiemelt fontosságú a látogatók személyes adatainak védelme.

 

Személyes adatok kezelése

A Primafex Food Kft. vállalja, hogy a vele üzleti kapcsolatba került partnerek személyes adatait harmadik fél számara a partner hozzájárulása nélkül nem adja át. Ez alól kizárólag a szállítás lebonyolításához szükséges adatok felhasználása képez kivételt. Amennyiben a partner megrendeli a szállítást, automatikusan hozzájárul a szállítás lebonyolításához szükséges adatainak átadásához.

Általános adatok

A honlap nagy része úgy is látogatható, hogy semmilyen adatot nem kell megadnia magáról. Amennyiben valamely szolgáltatás igénybevételéhez szükséges bizonyos adatokat megadnia, azt a  szolgáltató bizalmasan kezeli az adatvédelmi törvény rendelkezéseinek betartásával.

A honlap célja, hogy a lehető legmagasabb színvonalon szolgálja ki látogatóit. Ennek teljesítéséhez adatokat gyűjtünk látogatásáról, melyek nem köthetők Önhöz személyesen, hanem a látogatást jellemzik.
Ilyen adatok:

  • mely oldalakat nézi meg, mely időpontban,
  • az oldalak látogatása közti idő alapján becsülni lehet, hogy mennyi ideig tartózkodott egy oldalon,
  • operációs rendszernének és böngészőjének neve és verziója,
  • milyen oldalról talált ránk,
  • hálózati végpontja (IP cím, hálózati név, tartomány, az ebből következő földrajzi adatok).

A fentieken kívül az üzemeltető honlapja cookie-at is elhelyezhet számítógépén, melynek célja a látogatási szokások felmérése, az oldallal kapcsolatos beállítások eltárolása, melyek későbbi látogatások alkalmával alkalmazhatók. Ezen beállítások tartalmazhatnak Ön által megadott személyes adatokat (például név), melyet csakis kizárólag a látogatásának kényelme érdekében használunk fel, harmadik félnek az Ön hozzájárulása nélkül nem adjuk ki.

E nyilatkozatban nem érintett kérdésekben a hatályos vonatkozó törvények az irányadóak.

Jelen nyilatkozat kizárólag az üzemeltető által üzemeltetett oldalon érvényes. Azon oldalak tartalmáért és működőséért nem vállalunk felelősséget, melyek a honlapon elhelyezett hivatkozáson keresztül érhetők el.

Információk és adatok felhasználása

Az oldalon található információ és adat az üzemeltető tulajdona, felhasználása csakis előzetes írásos engedéllyel lehetséges, tárolás későbbi feldolgozás/olvasás céljából lehetséges.

Az oldalak és az onnan letölthető tetszőleges anyag által okozott kárért felelősséget nem vállalunk, azonban mindent megteszünk annak érdekében, hogy káreset ne következzen be.

Kéretlen reklám levelek

Honlapunkon több e-mail cím is található, melyek csakis azt a célt szolgálják, hogy fel tudja velünk venni a kapcsolatot, valamely szolgáltatásunkkal, termékünkkel kapcsolatos kérdésekkel. Az oldal látogatásával vállalja, hogy a honlapon található e-mail címek egyikére sem küld kéretlen reklám levelet.

Az árak tájékoztató jellegű, nettó telephelyi árak, az árváltozás jogát fenntartjuk. A képek illusztrációk a valóságban a berendezések és eszközök ettől eltérhetnek.