Partnereink

A Primafex Food Kft. munkája során, mint mindenki más sok céggel kerül kapcsolatba. Ezen az oldalon azokat a cégeket mutatjuk be, akiknek a szolgáltatásaival, termékeivel maximálisan meg vagyunk elégedve és jó szívvel ajánljuk  Önöknek.

– A mai üzleti világ elképzelhetetlen jó informatikai támogatás nélkül. Ezt az oldalt egy szakértőkből álló dinamikus csapat készítette. Amennyiben az oldal elnyerte tetszését, illetve bármilyen informatikai szolgáltatásra van szüksége kattintson ide és nézze meg az ASSEMBLY.HU. oldalát.

– Mindennapi munkánk elengedhetetlen része, keveset beszélünk róla, pedig jelentős költségtényező az irodai költség. Amennyiben szeretne ezen a területen jelentős megtakarításokat elérni, úgy nézze át a RÁBA PIÉRT Kft. honlapját, amelyik cég egyik meghatározó résztvevője a papír-, írószer-, irodatechnikai, illetve számítástechnikai kellékek kis- és nagykereskedelmi forgalmazásának, Magyarország észak-nyugati régiójában.

A biztonságos munkavégzés mindenki számára fontos, nem beszélve a hatályos munkavédelmi jogszabályok betartására, melynek elmulasztása súlyos büntetést vonhat maga után. Ennek elkerülése érdekében időben szerezze be a szükséges munkavédelmi eszközöket, melyek nagy részét megtalálhatja a Védőfelszerelések.hu oldalon. Mi is itt szerezzük be a szükséges eszközöket.

Az árak tájékoztató jellegű, nettó telephelyi árak, az árváltozás jogát fenntartjuk. A képek illusztrációk a valóságban a berendezések és eszközök ettől eltérhetnek.