Tervezzünk konyhát

A konyhatervezés sokrétű bonyolult feladat a Primafex Food Kft. segít ezt a feladatot Önnel közösen az Ön igényei szerint megoldani.

 

Minden vállalkozó előbb utóbb eljut oda, hogy meglévő konyháját át kell alakítania.

Az átalakítás mindig sok gonddal, tervezéssel, és általában komoly költségekkel jár.

A Primafex Food Kft. segíteni szeretne partnereinek és leendő partnereinek ebben a komoly feladatban.

Egy átalakítás lehet kisebb mértékű, jellemzően csak kiegészítések, bővítések vagy modernizálás. Ebben az esetben is igen fontos, hogy a lehető leggazdaságosabb megoldást találjuk meg partnerünknek, meg tudjuk mutatni a legújabb technológiákat és segítsünk kiválasztani a feladatnak legjobban megfelelő berendezéseket, mindvégig szem előtt tartva vásárlóink igényeit.

A legnagyobb vállalkozás egy új konyha megépítése az alapoktól indulva.

 

Hogyan tudunk segítséget nyújtani ezekben a kérdésekben?

 

– Tanácsadással,

– Tervezéssel,

– Bemutató anyagokkal.  

 

1, Tanácsadás: Amennyiben növelni szeretné kapacitását, racionalizálni szeretné a termelést és minimalizálni a költségeit, ITT írja meg kérdéseit és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot, segítünk megvalósítani az elképzeléseit.

 

2, Tervezés: Kollégánkkal ITT felveheti a kapcsolatot, aki a HACCP rendszernek megfelelő, engedélyezésre alkalmas tervet készít az Ön számára. Mindezt költségmentesen készítjük el, amennyiben a berendezéseket tőlünk rendeli.

Nálunk megtervezheti saját konyháját egy egyszerű magyar nyelvű tervező program segítségével. Ez egyenlőre nem kifejezetten konyhatervező program, de könnyen készíthet 2 és 3D- s méretarányos rajzokat egyaránt, ami segíthet az elképzeléseit a lehetőségekkel összeegyeztetni. Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a program INNEN azonnal letöltheti és elkezdheti a tervezést.

 

3, Bemutató anyagok: Részletesen bemutatjuk a konyha részeit, szakszerűen, úgy ahogy a szakhatóságok elvárásainak megfeleljen. Egyúttal a különböző részegységek technikai elvárásait is feltüntetjük.

Bemutatunk különböző kategóriájú üzleteket a büfétől egészen a legnagyobb konyháig tervrajzzal és gépészeti leírással egyaránt.

Ezeknek a rajzoknak a segítségével ellenőrizheti, tökéletesítheti saját elképzeléseit.

Az árak tájékoztató jellegű, nettó telephelyi árak, az árváltozás jogát fenntartjuk. A képek illusztrációk a valóságban a berendezések és eszközök ettől eltérhetnek.