Ajánlatkérés

A Primafex Food Kft. oldala nem webáruház, tehát, amennyiben Ön bármelyik tételről ajánlatot kér azt nem minősítjük vásárlásnak és semmilyen Önre nézve hátrányos anyagi, vagy jogi következménye nincs.

 

Az ajánlatkérés után minden esetben e-mailen, de általában telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot, és pontosítjuk az ajánlatkérést. Ezek után amennyiben igényt tart termékeinkre, szolgáltatásainkra írásban küldünk árajánlatot, amelynek elfogadása esetén, szintén írásban adás – vételi szerződést kötünk. Az adásvételi szerződés feltételeit megtalálja a “VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK” címszó alatt.

Az árajánlat tartalmazza az aktuális ajánlati árakat. A weboldalon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, változhatnak az Euro árfolyam változásától, valamint befolyásolhatja a már meglévő partnerszerződésben foglalt kedvezmény mértéke, illetve a vásárlás összege, kiegészülhet a szállítási és üzembe helyezési szerződéssel, vagy egyéb kétoldali megállapodással, mely egyéni árak kialakulását eredményezi.

Az Ön neve
Az Ön telefonszáma
Az Ön e-mail címe
Megjegyzés
Az árak tájékoztató jellegű, nettó telephelyi árak, az árváltozás jogát fenntartjuk. A képek illusztrációk a valóságban a berendezések és eszközök ettől eltérhetnek.