Kiemelt ajánlatunk!!! Kliniko-sept fertőtlenítő habszappan

Gyártó: CleanCenter

Kliniko-sept fertőtlenítő habszappan 5 liter

Tisztít, fertőtlenít

Eltávolítja a napi átlagos szennyeződéseket, amellett kifogástalanul fertőtlenít.

Gyors fertőtlenítő hatás (30 mp-től)

A tudomány mai állása szerinti legrövidebb idő alatt végzi el a kézfertőtlenítést.

Baktericid (MRSA), yeasticid, fungicid, virucid (szelektív)

A HACCP-ben előírt baktériumölő és élesztőgomba ölő hatáson felül (MRSA), gombaölő és vírusölő hatással rendelkezik, ezzel alkalmassá téve magát az egészségügyi / kórházi használatra.

Illat-és színezékmentes

Mentes az allergénektől és a felesleges esztétikai-hatás fokozóktól.

Minden nyomós szappanadagolóból adagolható.

A fenti áron előrendelést felveszünk, üllői telephelyi átadási áron. Sajnos egyelőre csak korlátozott számban tudjuk beszerezni.

Előrendelést csak e-mailen tudunk felvenni!!

Kliniko-sept fertőtlenítő habszappan

Kedves partnerünk!
a Kliniko-tempoval kapcsolatosan felmerült kérdéseitekre igyekszem válaszolni az alábbiakban.
Kliniko tempo fertőtlenítőszer kérdések és válaszok
1. Hány százalék alkohol van a termékben?
A termékben több, mint 70% és kevesebb mint 90% alkohol van.
2. Megöli a koronavírust?
Igen!!
3. A WHO-s receptek (pl. MOL termék) vagy a Kliniko-tempo?
A Kliniko-tempo hatékonysága WHO által  koronavírus ellen javasolt fertőtlenítő receptúrákat teljesíti, azoknál valamivel erősebb fertőtlenítő hatással bír. Ennek oka, hogy a WHO ajánlásában szereplő alkoholos recept csak a minimális mennyiségű alkoholt tartalmazza, ami már hatékony a koronavírus ellen. A Kliniko-tempo ezekhez képest túl van biztosítva. A Kliniko-tempo virucidra bevizsgált, állandó hatósági engedéllyel rendelkezik ellenben az összes olyan termékkel, ami a WHO ajánlása alapján 180 napos engedéllyel rendelkezik.
Érdekességképpen megjegyzendő, hogy a WHO ajánlásában nincsen sűrítőanyagot tartalmazó recept, ugyanakkor a WHO alapján átmenetileg engedélyezett receptek közel fele géles, sűrítőt tartalmazó receptúra.
4. Miben jobb mint a többi alkoholos termék?
A Kliniko-tempo kéz-és felületfertőtlenítésre egyaránt használható, akár egy azon szórófejjel ellátott flakonból.
5. Mit jelent a szelektíven virucid hatás?
A szelektív virucid hatással rendelkező termékek hatásosan pusztítják a fertőtlenítőszereknek kevésbé ellenálló burkos vírusokat (pl. koronavírus, infuenza, vaccina (himlő), pestis (BVDV), Hepatitis B (HBV), Hepatitis C (HCV), AIDS (HIV)), továbbá a fertőtlenítőszereknek rendkívül ellenálló burok nélküli (pl. Caliciviridae norovírus és Adenoviridae adenovírus) vírusokat.
Kevésbé hatékonyak a Picornaviridae poliovírusra (gyermekbénulás), amely a kötelező védőoltások miatt nem releváns, nem potenciális veszélyforrás a modern társadalmakban, annál inkább az a fejlődő országokban.
A szelektíven virucid termékek használhatók kórházakban és bármilyen más egészségügyi területen, ahol nincs kifejezett előírás a már említett poliovírus inaktiválására.                       A szelektíven virucid termékek a PT4 felhasználási körben (vendéglátás, élelmiszeripar, közétkeztetés stb.) teljes körű virucid hatásúnak tekintendők.

Típus Fertőtlenítési idő Felhsználási terület Felhasználás módja Nettó ár (Ft)
Fertőtlenítő szer 30 sec élemiszeripar, egészségügy, otthoni nyomós szappan adagolóból 7290
Kosár tartalma
Az árak tájékoztató jellegű, nettó telephelyi árak, az árváltozás jogát fenntartjuk. A képek illusztrációk a valóságban a berendezések és eszközök ettől eltérhetnek.